HAKKIMIZDA

Biz 2014 senesinin baharında bir araya gelme kararı alan ve aynı senenin Ekim’inde resmiyete kavuşan İstanbul Üniversitesi’nin bir kulübüyüz. Edebiyat Fakültesi’nin çatısı altında olmamız ve sosyoloji bölümünden ilk ana ekip olarak çıkmamız sanırım misyon vizyon kısmında bir hayli etkili oldu. Şöyle ki biz;

Ekolojik farkındalığın ilk olarak bulunduğumuz fakülte akabinde ise tüm İstanbul Üniversitesi’nde oluşabilmesi için faaliyete geçmek hedefindeyiz.

Biliyoruz ki her şey ilk olarak kendimizde başlar, bu sebeple bizim ilk olarak ekoloji, doğayı ve onu neden korumamız gerektiği bilincine sahip olmamız gerekli. Öncelikli etkinliklerimiz bu tema kapsamında şekillenmekte.

Sadece konuşarak ya da etkinliğin ana fikrini, etkinlik anında bırakarak yol alma fikrinden bahsedemeyiz. Bu sebeple her etkinlikle birlikte tuğlaları üst üste koyarak somut çıktılar almak inancındayız.

Açık olalım, tek başımıza olduğumuz yer de sayarız 🙂 Biz kocaman bir ‘ekip’ olmak istiyoruz. Birbirimizden beslenerek öğrenmek, birlikte  inandığımız bir hedef için mücadele etmek ve emek harcamak dileğindeyiz. Kulüp olarak en büyük hedeflerimizden birisi her geçen dönem ile birlikte ekip olarak çoğalmak ve farkındalık kazanmış bir kitlenin artarak devam etmesini sağlamaktır.

Velhasıl bu amaçlar doğrultusunda kurmuş olduğumuz blog için de herkesin katkıda bulunması bizim için çok değerli, bekliyoruz 🙂

Yorum bırakın